V-Play & QML Live Scripting

V-Play Engine

Libraries & Demo

net.vplay.apps.QMLLive

V-Play & QML на живо скриптове е зрителят ап да изпробват V-Play двигател и Qt, без инсталиране на V-Play SDK. Напишете си QML скриптове в HTTPS://v-Play.net/Web-Editor-Android/ във вашия браузър и изглед резултата веднага в този апартамент не повторно изграждане изисква приложението с вашия скрипт код е презареди на-определителен член-муха, когато правите промяна в браузъра. Тази функция е напълно свободен да използва, не се изисква регистрация. За да изтеглите безплатно V-Play SDK и започнете изграждането на стандартни мобилни приложения, отидете на http://v-Play.net/ V-игра се базира на Qt рамки. QT е мощен кръст платформа инструментариум на базата на C++, което позволява мощен анимации с Qt бързо и родния изпълнение на всички основни мобилни платформи. V-Play разширява на Qt 5 рамка с компоненти, които можете да тествате с този ап. Това са например:
 -Компоненти, които позволяват на местни потребителски опит на всички основни мобилни платформи с единна база код. Например на iOS вие ще изпитате силен удар обратно жест поддръжка, докато на Android чекмеджето навигация се използва-това се поддържа автоматично без никаква промяна на код.
 -Пълна гама от родния джунджурии, оптимизиран за родния платформа поведение като раздели, диалогови прозорци и изгледи на списък. V-Play SDK позволява родния потребител опит с един код база и течности анимации. Можете да го изтеглите заедно с пълния изходен код на този ап безплатно в http://v-Play.net/vector
vector

Alphabetical

Genres